Pallontallaajat.net
Valikko

21 PÄIVÄÄ MAROKOSSA

joulukuu 9, 2018

Syyskuussa ostin lennot Agadiriin ja sieltä takaisin aikavälille 29. joulukuuta – 19. tammikuuta. Matkustamme yhdessä Sonjan kanssa, joka saapuu Marokkoon puolitoista viikkoa aikaisemmin kuin minä, koska itse en halunnut jäädä paitsi joulusta kotikotona. Agadiriin en aio kuitenkaan jäädä vaan lähden suoraan lennon laskeuduttua ( uhka vai mahdollisuus) kohti Essaouiraa, jossa vietämme uudenvuoden, ja josta jatkamme matkaa 1.1 kohti Marrakeshiä.

Reissun kaikista odotetuin osa kuitenkin tapahtuu vasta tämän jälkeen, kun menemme rannikolle Tamraghtin kylään viettämään viikon surffi- & joogaleirille. Joogaa itse harrastan lähes päivittäin kotona, mutta surffausta en ole vielä koskaan kokeillut joten sen suhteen olen todella innoissani!

Kyseisestä paikasta, eli Lunar Surf Housesta varasimme siis viikon paketin, johon kuuluu surffi- ja joogatuntien lisäksi muunmuassa myös ruokailut ja majoitus dormissa. Alunperin viikon oli tarkoitus sijoittua heti reissun alkuun, mutta pulju oli täyteen buukattu joten nyt se on hieman epäkäytännöllisesti keskellä matkaa, eli pientä ramppausta on mitä luultavammin luvassa, mutta sille ei nyt voi mitään. Ihana kuitenkin päästä kerrankin niin sanotusti täyshoitolaan, sillä budjettimatkailua harrastaneena en ole koskaan tällaisessa ollut!

Täyshoitolaan jälkeen palaamme kuitenkin entistä köyhempinä budjettimatkailun pariin ja lähdemme kiertämään sisämaahan päin tarkoituksenamme käydä ainakin Ouzarazatessa, Ait Benhaddaoussa ja Erg Chebissä sekä niiden lähialueilla tai minne sitten ikinä päädymmekään. Plus vielä toinen asia mitä odotan innolla: aavikko.

Marokkoa odottaessa!

 

Ei kommentteja

Vastaa