Pallontallaajat.net
Valikko

“ONNISTUNEIMMAT” OTOKSET

joulukuu 30, 2017

Postauksen idean näin ensimmäisenä Archie gone lebanon – blogissa, joka oli sen löytänyt Aurinkorasvaa ja Aloe Veeraa -blogista. Reaktioni näihin oli varmasti mitä hulvattomin ja tirskuttuani hetken omien arkistojeni kätköilleni päätin että enhän nyt missään nimessä voi jättää tätä postausta tekemättäkään. Itsekin omaan aika nopeaa toimivan delete-sormen ja tiukan seulan etenkin omakuvissa, josta johtuen osa parhaista paloista ovat säilössä ( harmi kyllä) vain muistoissani, mutta jäljelle jääneistä otoksista saatte kuitenkin nauttia!

Poseeraustaidot on tässä kyllä samaa luokaa kun mun silmäpussit: vähintään yhtä jäätävät. Lisäksi molemmista päätellen on tullut nukuttua aivan liian vähän.

Valotuksen testailukuva tai kenties vaihtoehtoisesti kaksitoista vuotiaan Jennan syksyn ensimmäinen koulupäivä.

Sarjassamme “kun kuvaaja ei lopeta kuvaamista kun haet kameraa pois”, on aina luvassa mitä ilmeekkäämpiä otoksia joka kerta!

Onnellisuus on täysin ylitsepursuavaa tässä kuvassa. En tiedä oonko yrittäny näyttää jotenkin supercoolilta vai mikä on vikana, kenelläkään ehdotuksia siitä mitä oon miettiny? Ehkä joku söi mun vikat sipsit?

 

Aina kun musta otetaan kuvia niin vähintään yksi näyttää tältä, sillä en osaa olla hiljaa.

Mitä voi odottaa kuvilta jotka otetaan katulampun välittömässä läheisyydessä?

Kuvaussessioiden helmiä ovat kieltämättä nämä viimeiset kuvat, jotka ovat jonkun takia lähes poikkeuksetta jotain tämän tyylistä.

Jos kuvia räpsitään taukoamatta, jotta edes yksi olisi onnistunut niin voidaan olettaa että useassa on jonkin näköinen epänormaali asento sekä ilme.

 

Tässä olivat omat kauneimmat kuvani 2017, linkkailkaa kommentteihin jos otatte haasteen vastaan niin pääsen nauramaan vuorostani teidän epäonnistuneimmille otoksille! Teen lisäksi lupauksen ensivuodelle, että en poistele kaameita kuvia samaa tahtia kuin yleensä, näiden selailu oli todellakin halpaa ja hyvää viihdettä etenkin näin iltavillin aikaan.

2 Kommenttia

  • Vastaa Sonja H. joulukuu 31, 2017 at 06:44

    Ehdottomasti joku vei sun sipsit tossa yhessä kuvassa! 😀 Tulee ikävä ku kattelen näitä sun pöljiä kuvia

    • Vastaa Jenna tammikuu 3, 2018 at 20:24

      Haha joo, mullakin on ikävä sua!

    Vastaa