Pallontallaajat.net
Valikko

SUOMI FINLAND PERKELE

joulukuu 29, 2017

Suunnittelin ennen matkaan lähtöä postailevani, vaikka sitten reissun päälläkin. Kuitenkin kävi niin että hiljennyin täysin. Ennen reissua työt ja muut säädöt veivät aikani sekä ajatukseni täysin muualle, kun taas reissun päällä ei tullut mieleenkään näpytellä kännykällä postauksia pienen perfektionistin karjuessa sisälläni laadun puolesta. Nyt kuitenkin olen ollut tasan 10 päivää Suomessa ja arkeen paluu kummittelee hartioilla kulttuurishokin ohella. Onneksi joululoma kotikotona helpottaa huomattavasti päivän monen tunnin lyhenemiseen ja tästä johtuvaan d-vitamiinin puutteeseen. Ainakaan ei rysähdä takaisin oravanpyörään kertaheitolla.

Matkustusta on takana kymmenen viikkoa, tuhansia kilometrejä ja kymmeniä tunteja lentokoneissa, busseissa sekä veneissä. Kuusi maata, kaksikymmentäseitsemän kaupunkia tai kaupungin kaltaista, kolmekymmentäseitsemän yöpaikkaa ( yksi luola mukaanlukien), kymmeniä uusia kavereita ja roppakaupalla epäonnea, uusia kokemuksia sekä onnellisia muistoja. Iholla ovat enää maailman kiusallisimmat “rusketus”-rajat sekä polttomerkki moottoripyörän pakoputkesta oikeassa pohkeesssa muistuttamassa etelän lämmöstä ( oman kämpän kaapista löytyvän riisiviinapullon lisäksi). Onneksi aina voi suunnitella tulevia reissuja ja muistella edellisiä, luultavasti maittain tulevien postausten muodossa, vaikka vieläkin hieman tulee tippa linssiin muistikortin sisältöjä selaillessa.

2 Kommenttia

  • Vastaa Sonja H. joulukuu 31, 2017 at 06:46

    Alahan tekemään pikapikaa postauksia niin nään sun reissukuvat edes netin välityksellä!

    • Vastaa Jenna tammikuu 3, 2018 at 20:23

      Pakko kai se on!

    Vastaa