Pallontallaajat.net
Valikko

ALLE KAKSI KUUKAUTTA LÄHTÖÖN

elokuu 20, 2017

Kaakkois-Aasian reppureissun suunnitelmat ovat edenneet jo siihen pisteeseen että tiedän ( suunnilleen) mihin olen menossa ja millä aikataululla. Tiedän myös että lennän takaisin Bangkokista vaikka paluulippua en ole vielä ostanut.

Ensimmäisenä matkana on Tampere – Helsinki välin jälkeen lento Lontoon kautta Singaporeen, joka on ainoa paikka josta olen varannut hostellin valmiiksi, sillä oletan että lähes kahdenkymmenen tunnin matkustusrupeaman jälkeen ei ole herkkua alkaa etsiä sänkyä johon voi lösähtää päiväksi. Singaporessa vietän näillä näkymin neljä päivää jonka jälkeen suuntaan kohti Malesiaa. Siellä reittini on aikamoista siksakkia, koska niin paljon nähtävää! Tarkoituksena olisi pyörähtää ainakin Taman Negaralla sekä Pulau Perhentian saarella. Seuraavaksi jatkan matkaani Thaimaahan, jossa suunnitelmani on saarihypellä Phukettiin ystäväni Annikan luokse. Hän on siis Phuketissa European bartender schoolissa joka päättyy lokakuun lopulla, jolloin minä astun peliin ja jatkamme matkaa yhdessä.

Phuketissa vietämme pari päivää ja sitten lähdemme kohti pohjoista Chiang Maihin, jossa vietämme myös ennalta määrittelemättömän ajanjakson, ja josta lähdemme neljän päivän “slowboat” veneellä Laosiin. Laosissa olisi tarkoitus päätyä lopulta Luang Prabangiin ( tuijotan kokoajan google mapsia ja tsekkaan paikkojen nimiä, sillä en millään opi muistamaan niitä), jonka jälkeen matkasuunnitelmat ovat aika sumuiset. Haluaisin käydä ainakin Vietnamissa ja suunnata Kambodzan kautta Bangkokiin. Otan mielelläni vastaan yhäkin matkavinkkejä niille suunnille.

Reissun suunnittelua aloittaessani mietin ensin lähdenkö kohti pohjoista vai etelää. Olen käyttänyt ties kuinka kauan aikaa Google Mapsia tuijottaessa. Itseäni on myös auttanut suunnitelmien ylös kirjaaminen päiväkirjaani, jonne olen muunmuassa myös jokaisesta maasta kirjoittanut “top 10” – paikkoja joissa haluaisin käydä, helpottaa huomattavasti tulevaisuudessa reissun päällä kun on mielessä jo jonkun verran kohteita! Tuijottelen paljon myös matkailuvideoita Kaakkois-Aasiasta enkä malta odottaa että pääsen lähtemään. Alle kaksi kuukautta enää. Apua.

1 Kommentti

  • Vastaa Sonja elokuu 20, 2017 at 13:59

    Ah, tää kuulostaa niin hyvältä!! Iteki haaveilen jo uusista seikkailuista vaikka nykyistäki reissua on vielä viikko jäljellä 😀 (käytin tehokkaasti eilisen illan katsellessa matkailuvideoita ja tutkimalla skyscanneria, hups)

  • Vastaa