Pallontallaajat.net
Valikko

ROADTRIP RII(K)AAN

heinäkuu 23, 2017

Koko kesä on töitä paiskittu ja nyt alkaa olla aika irtiotolle arjesta, joten suunnittelimme tyttöjen kanssa matkan Latviaan. Aluksi tarkoitus oli mennä junalla Helsinkiin ja sieltä lentokoneella Riiaan, mutta suunnitelman muuttuivat kun lentoliput kallistuivat ja päädyimme halvempaan ( varmasti mieleenpainuvampaan) ratkaisuun. Taitamme matkan siis autolla Tampereelta eteenpäin porukalla Helsinkiin, josta laivalla menemme Tallinnaan ja siitä eteenpäin Latviaan. Sonja, joka tällöin palaa reililtään, ottaa taas lentolipun Italiasta Riiaan ja liittyy siellä seuraamme. Olemme Riiassa elokuun loppupuoliskolla kolme päivää ja majoitumme Airbnb:n asunnossa. Yhteensä matkasta tähän mennessä on maksettu noin 80 euroa, sisältäen meno- sekä paluumatkan ja majoituksen. Vielä pitäisi töistä pyytää vapaaksi matkustuspäivät.

Suunnitelmiassa matkalla on käydä kaksi päiväreissua, toinen Tukumsiin ja toinen Jurmalaan sekä pyöriä kaupungilla tutkimassa paikkoja ja luultavasti hieman shoppailemassakin. Itse en ole juurikaan matkan suunnitteluun osallistunut ajatuksien vaeltaessa Kaakkois-Aasiaassa, eikä kallooni uponnut kun vasta Airbnb asuntoa varatessa että suunnilleen kuukauden päästä olemmekin jo lähdössä.  Aikomuksenani on siis kävellä muiden perässä ja ottaa selvää paikasta matkan varrella. Välillä näinkin.

6 Kommenttia

 • Vastaa Tapsa heinäkuu 23, 2017 at 14:59

  Riika on hieno (kesä)kaupunki. Muistakaa käydä Riga balsamilla Radisson hotellin kattobaarissa. Näkyy hienosti koko kaupunki, etenkin pimeällä.

  • Vastaa Jenna heinäkuu 23, 2017 at 20:07

   Kiitos kommentista, pitää pistää korvan taakse!

 • Vastaa illusia heinäkuu 23, 2017 at 16:37

  Kyllä täällä kelpaa terasseilla istua ja kujilla kulkea näillä keleillä! Riika on tosi mukava ja kaunis kaupunki. Maata pitkin minäkin kuljen; tulomatkalla pysähdyin Pärnuun ja paluumatkalla Tallinnaan pariksi päiväksi.
  https://illusiafinland.blogspot.com/2017/07/aina-ihana-riika.html

  • Vastaa Jenna heinäkuu 23, 2017 at 20:08

   Kiitos kommentista! Täytyy käydä katsomassa postauksesi 🙂 Toivotaan että kelit ovat vielä elokuun lopussa yhtä hyvät.

 • Vastaa Sonja heinäkuu 23, 2017 at 20:00

  Noita nyt kuitenkin sen verran keskittyä että ollaan siellä neljä eikä kolme päivää ;D

  • Vastaa Jenna heinäkuu 23, 2017 at 20:09

   Hups 😀

  Vastaa