Pallontallaajat.net
Valikko

MENOLIPPU SINGAPOREEN

heinäkuu 9, 2017

Elikkäs, nyt kävi niin että selailin eräs pilvinen iltapäivä Momondoa “Trip finder” asetuksilla lokakuu lähtöaikana ja törmäsin edulliseen lentolippuun kohteena Singapore. Mietin asiaa yön yli ja nyt on lippu takataskussa ( sähköpostissa), eli tämä tyttö lähtee lokakuun 9. päivä kohti Singaporea ja Aasiaa reppureissailemaan. En ole vielä ehtinyt reissua järin suunnitella, mutta ajatuksena olisi tehdä matka Singaporesta Thaimaahan ja sieltä eteenpäin en tiedä minne, ja joulukuussa olisi tarkoitus palata kotiin! Haluaisinkin kuulla teiltä kokemuksia ja ehdotuksia. Mitkä ovat parhaat kohteet ja mistä löytyy pysäyttävimmät maisemat? Mitä paikkoja kannattaa ehdottomasti välttää? Löytyykö hyviä matkavinkkejä reppureissaajalle takataskusta kenties kantapään kautta opittuna? Olen avoin ehdotuksille, neuvoille ja vinkeille!

2 Kommenttia

 • Vastaa Miia heinäkuu 9, 2017 at 13:16

  Ehdottaisin lukemaan vuosien varrella kirjoitetut tekstit Singaporesta, Malesiasta, Thaimaasta jne. Lukemista riittää .
  Singapore on hieno paikka , viitisen kertaa käynyt joten ei enempää reissuja sinne.
  Sadekausi, kuinka paljon sataa on mahdoton sanoa, kevyttä päiväkuuroa tai kuukausi putkeen. Omat kokemukset sadekausista olleet onnistuneita.
  Reissaajat mieltyneitä erilaisiin asioihin, parasta tapaa ei ole. Suositut turistikohteet voi olla ihan mukiin meneviä, koita pitää reissuohjelma joustavana niin voi pelailla aina paikanpäällä keston suhteen.

  • Vastaa imjnbtw heinäkuu 9, 2017 at 22:43

   Kiitos kommentistasi,
   Täytyykin pitää tuo joustava aikataulu mielessä ja alkaa lukemaan ahkerasti kirjoituksia!

  Vastaa