Pallontallaajat.net
Valikko

“COUNT ME IN” – HERÄTEMATKA BERLIINIIN

helmikuu 13, 2017

Tämä talvi on ollut itselleni kovin kiireinen töissä käyvänä, avoimessa yliopistossa opiskelevana sekä pääsykokeisiin lukevana nuorena ja olen koko talven haaveillut seuraavasta ulkomaan matkasta ja selaillut Airbnb:n sekä Norwegianin sivuja toiveikkaana. Rahatilanne kun ei anna aina jokaiselle suunitelmalle läpi, niin nyt oli täydellinen tilanne käyttää hieman säästöjä ja lyöttäytyä mukaan ystävieni ( lähes valmiiksi) suunnittelemalle Berliinin reissulle. Jotkut ostavat kenkiä ja laukkuja, toiset matkoja. Menin siis ja hankin heti matkasta kuultuani lentoliput sekä maksoin majoituksen, joka sijaitsee Berliinin vilkkaan Ku’damm – ostoskadun vieressä ja niille tuli yhteishinnaksi 213 euroa, ei paha. Tämä tuleekin olemaan ensimmäinen kertani Saksassa, joten odotan innolla tulevaa matkaa. Päätarkoitus matkalla on pako arjesta, eli luvassa on rento matka vaatekauppojen ja Berliinin tutkimisen parissa. Olen siis selaillut viimeiset pari päivää kuin hullu eri ravintola- ja kohdesuosituksia eri matkablogeista, Facebook-ryhmistä sekä Pinterestistä.

4 Kommenttia

 • Vastaa ananas2go / Popot pogoillen helmikuu 13, 2017 at 16:03

  Ihanaa matkaa ja iloa suunnitteluun! Berliini on yksi suosikkejani, kälvin siellä monta kertaa ja juuri viikonloppuna laskeskelin, miten kauhistuttavan monta vuotta edellisestä äjo on. Olisi totisesti aika täälläkin toimia eikä vain haaviella.

  • Vastaa Jenna helmikuu 13, 2017 at 16:05

   Paljon kiitoksia! Toivottavasti itsekin pääset pian varaamaan lentoja 🙂

 • Vastaa Sonja helmikuu 14, 2017 at 21:04

  En jaksa kyllä oottaa! Oli kyllä täydellinen ajotus sun matkakuumehypetykselle ku just varasin majotusta :’D

  • Vastaa Jenna helmikuu 14, 2017 at 23:37

   Haha jep!

  Vastaa